[button link=”https://gsks.splet.arnes.si/dijaki/malica/jedilnik/” size=”xl” icon=”cutlery” border=”#9e369e”]JEDILNIKI[/button]

Dijak se na topel obrok ali sendvič naroči preko portala e-asistent najkasneje do 7.00 ure en dan prej. Dijak s prijavo izbere privzet meni, odjava in sprememba menija pa je možna tudi do 7.00 ure en dan prej.

Prijavite se preko spletne strani https://www.easistent.com/ z geslom in uporabniškim imenom, ki vam ga dodeli razrednik. Geslo lahko po prvem vstopu kadarkoli spremenite.

Postopek naročila

1. 1. 2015 je pričel veljati Zakon o davčnem postopku, ki šoli pri gotovinskih plačilih,  poleg blagajniškega prejemka,  nalaga tudi izdajo računov. To bistveno podaljšuje čas vplačil in obseg dela, zato vas obveščamo, da na blagajni šole ne sprejemamo gotovinskih plačil za malico.

Dijaki naj plačujejo avans na TRR šole:

SI56  01100 603 0695964

sklic: SI00      šifra klienta

Šifre klientov dijaki dobijo pri razredniku ali v računovodstvu in prosimo, da jih dosledno upoštevate.

Zaradi prenosa sredstev iz TRR na dijaško izkaznico Vas prosimo, da avanse za malico vplačujete vsaj 3 dni pred koriščenjem. V nasprotnem primeru vam ne moremo zagotoviti pravočasne prijave na obrok.

Če se dijaška izkaznica izgubi, se javi šolskemu pedagogu.

Neprevzeti in neodjavljeni obroki se obračunajo v skladu s pravilnikom o šolski prehrani, kar pomeni, da neprevzete obroke plačate.