Božično novoletno vzdušje v dijaškem domu

V dijaškem domu že potekajo božično novoletne dejavnosti: Prihod Miklavža, okraševanje dijaškega doma in različne delavnice.

14 Slike

Erasmus+ Portugalska 2021

Uspešno smo zaključili tudi 14-dnevno prakso v Bragi na Portugalskem. Dijaki so svoje znanje izpopolnjevali v lekarnah in laboratoriju, v prostem času pa so si ogledali Brago ter obiskali prestolnico Lizbono, Porto in Viano do Castelo. Erasmus+ ni mus, pomaga pa.

11 Slike

OIV/ID - Pohorje in Ruše

V septembru smo izvedli izbirne vsebine in interesne dejavnosti. Dijaki 1. in 2. letnikov so se podali na Ribniško Pohorje, dijaki 3. letnika pa so se sprehodili med krošnjami na Rogli. Nekaj delavnic smo izvedli tudi v Rušah.

27 Slike

Geografska ekskurzija 2021

6. in 7. 9. smo v okviru medpredmetne ekskurzije z gimnazijci obiskali Notranjsko, Primorje, Vipavsko dolino in Brda. Maturanti so opravili geografske vaje in predstavili veliko zanimivosti o tem delu Slovenije. Predvsem pa smo bili veseli, da smo končno spet šli na ekskurzijo.

39 Slike

Erasmus+ Ciper 2021

Avgusta 2021 je na Cipru preko programa Erasmus+ opravljalo prakso 6 dijakinj programov farmacevtski in kemijski tehnik.

6 Slike

(Visited 1.302 times, 9 visits today)